Sună: 0744700704

SeniorDIRECT este prima societate comercială din țară care oferă servicii de îngrijire de la distanță utilizând tehnologie de ultimă oră. Scopul nostru este să imbunatatim calitatii vietii varstnicilor si întărirea relațiilor dintre generatii. Deasemenea, prin SeniorDIRECT, aparținătorii celor înscriși pot  pot lua decizii informate asupra ingrijirii lor din timp.

Eligibilitate vârstnic

Serviciul de îngrijire de la distanță se adresează tuturor persoanelor cu domiciliul în România care au acces la servicii de telefonie fixă sau mobilă sau internet. Datorită complexității stării de sănătate și a nevoii fiecărui beneficiar în parte, pachetul de servicii este personalizat pentru a servi cât mai bine la îmbunătățirea calității vieții varstnicului. Costurile de adaptare tehnice peste cele garantate prin contract sunt suportate de către client.

Instrucțiuni de plată pentru serviciul de îngrijire de la distanță

Costul contractului pentru persoane varstnice este de 720 RON pe an sau echivalentul acestuia într-o alta moneda de circulatie europeană la cursul BNR curent. Durata minimă a unui contract este de 12 luni. Plata se va realiza în mod recurent după plata inițială online cu cardul la începerea noului contract. Pentru a înscrie o persoana, utilizând formularul aflat pe prima pagina se completează cu datele solicitate. În urma primirii acestei notificări un consultant al societății va intra în legătură pentru definirea soluției corespunzătoare. Plata se efectuează după primirea pe email a link-ului securizat al platii prin MobilPay. Această plată se va realiza o singura data pe durata contractului. Contractul poate fii reinnoit in mod nelimitat, discounturile active fiind aplicabile o singura data per contract.

Instrucțiuni de utilizare ale magazinului online

Plata
Modalitatile prin care poti cumpara produsele din magazinul online sunt după cum urmează:

1. Transfer bancar
2. Ramburs – Plata la destinatie
3. Plata online cu card bancar prin MobilPay (Recomandat)

Efectuarea comenzilor
Adaugarea produselor in comanda se face simplu prin apăsarea butonului ‘Adaugă în coș‘. După adaugarea în comanda a tuturor produselor pe care dorești sa le comanzi, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului ‘Coș de cumparaturi‘ aflat în dreapta sus a paginii, semnalizat cu iconita unui carucior de cumparaturi. In cosul de cumparaturi vei vedea produsele selectate si suma totala a comenzii. Deasemenea aici poti sterge (prin adaugarea valorii zero), modifica numarul sau cantitatea produselor aflate in cos, suma finala find ajustata automat. Pentru continuarea plății se apasa butonul Continua Plata si se completeaza obligatoriu casutele notate cu steluta rosie. Modalitatea de plata recomandata este cea prin card bancar efectuata in mod securizat prin partenerii nostrii MobilPay. In cazul plății prin transfer bancar vei primi pe adresa de email datele bancare catre care trebuie sa trimiti ordinul de plata – de notat ca aceasta metoda este influențat de viteza transferurilor interbancare si sunt in afara controlului societății noastre.
Pentru finalizarea plății prin metoda aleasă se apăsa butonul ‘Plaseaza comanda‘. In cazul plății cu cardul, după plasarea comenzii se apasa butonul ‘Plateste cu MobilPay‘ si se completeaza casutele cu datele card-ului bancar. Aceasta tranzactie se efectuează in mod securizat si fara comision pentru platitor.