Sună: 0744700704

Odată cu avansarea in vârsta si creșterea fragilității fizice, încrederea in sine a vârstnicilor scade semnificativ. Aceasta schimbare in calitatea vieții este accentuată si de perspectiva lipsei de independență in activitățile din viața de zi cu zi, marginalizându-i. Deși îngrijirea de către membrii familiei sau de către un îngrijitor ar fii de dorit, în cele mai multe situații aceasta nu funcționează, atât din lipsa timpului fizic a membrilor familiei care lucrează 8-10 ore zilnic cât și din lipsa banilor pentru a plăti un îngrijitor personal. Datorită acestor probleme recunoscute global în îngrijirea vârstnicilor, îngrijirea de la distanță este modalitatea ideală de îngrijire atât ca cost, cât și efect asupra îmbunătățirii calității vieții. Tehnologia de îngrijire asigură menținerea calitatea vieții si independența vârstnicilor, și totodată oferă bază asupra căruia medicul poate lua decizii mai informate asupra tratamentului.
SeniorDIRECT este prima companie din Romania care oferă servicii de îngrijire la distanță pentru vârstnicii din Romania cu ajutorul tehnologiei. Consultanții noștri colectează și prelucrează parametrii de sănătate si se adaptează la rutina zilnica si obiceiurile fiecărei persoane, ceea ce îi permite o abordare pro-activa pentru îngrijire. Procesul digital permite membrilor familiei sa fie inter-conectați pentru a monitoriza evoluția sănătății si a bunăstării rudelor in vârsta, folosind tensiometre, glucometre, echipamente de monitorizare la domiciliu, inclusiv senzori, aparate foto-video, brățări deștepte după caz. Acest serviciu permite conectarea si altor persoane (înafara de familie) care ar putea sa fie responsabile pentru starea de sănătate a vârstnicului, pentru a coordona și plănui sprijinul, transportul, programările la medic, participarea evenimente sociale si culturale sau livrările de mâncare. Prin intermediul SeniorDIRECT, vârstnicul are acces la produse si servicii suplimentare de la furnizorii de servicii locali pentru deblocarea situaților zilnice.
Noi vrem ca îngrijirea rudelor in vârsta sa fie o sarcina mai ușoară, prin incorporarea tehnologiei la domiciliul vârstnicului. Serviciile noastre sunt cel mai utile celor care vor sa îmbătrânească activ și vor să ia decizii informate asupra sănătății. Îngrijirea la distanta asigură deasemenea liniște sufleteasca aparținătorilor si este o modalitate prin care tehnologia îmbunătățește viața zilnică a celor care îngrijesc vârstnici cât si a celor care necesita îngrijire – vârstnicii din familia d-voastră.

Contactați-ne la 0744700704

Categorii: Sanatate

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *